Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΠΑΜΕ:Συσκέψεις, συγκεντρώσεις συνδικάτων - απάντηση σε κυβέρνηση, ΣΕΒ, ΕΕ, ΔΝΤ

Σε συσκέψεις και συγκεντρώσεις προχωρούν συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, απαντώντας στη νέα επίθεση που ετοιμάζουν κυβέρνηση - ΣΕΒ - ΕΕ - ΔΝΤ.
Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει:
«Τα Συνδικάτα δεν σταματούν τη δράση τους. Συνεχίζουν την επαφή τους με τους τόπους δουλειάς. Τώρα παίρνουμε το λόγο εμείς: Αποφασίζουμε σε κάθε χώρο δουλειάς. Όλες οι δυνάμεις στη μάχη.
Όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη με μαχητικότητα, αποφασιστικότητα, για να κάνουμε πράξη αυτό που αποφασίσαμε από τη συγκέντρωση στο "HILTON". Δεν θα αφήσουμε τους εργοδότες ή την κυβέρνηση σε χλωρό κλαρί. Αξιοποιούμε κάθε μορφή για να συζητήσουμε με τους εργαζόμενους ώστε να μην εξαπατηθούν από τα μέτρα της κυβέρνησης, να οργανώσουν την πάλη, δημιουργώντας προϋποθέσεις απεργιακής απάντησης».
Το ΠΑΜΕ έχει καλέσει τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους να οργανώσουν την πάλη τους μπροστά στη νέα επίθεση που ετοιμάζουν κυβέρνηση - ΣΕΒ - ΕΕ - ΔΝΤ.
Σημειώνει ότι «Τα Συνδικάτα δεν σταματούν τη δράση τους. Συνεχίζουν την επαφή τους με τους τόπους δουλειάς.
Αξιοποιούμε κάθε μορφή για να συζητήσουμε με τους εργαζόμενους ώστε να μην εξαπατηθούν από τα μέτρα της κυβέρνησης, να οργανώσουν την πάλη, δημιουργώντας προϋποθέσεις απεργιακής απάντησης.
Ήδη συνδικάτα και ομοσπονδίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και δίνουν συνέχεια με συσκέψεις και συγκεντρώσεις, για να είναι τα συλλαλητήρια στις 7 Απρίλη μαζικά και μαχητικά»