Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΧΝΗΣ - ΜΕΤΕΩΡΩΝ:Επείγουσα έκκληση στήριξης των εργαζομένων στον Καρυπίδη

Λαϊκή Επιτροπή Πολίχνης - Μετεώρων μπροστά και στις γιορτές του Πάσχα απευθύνει επείγουσα έκκληση για τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για να στηριχτούν οι οικογένειες των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ «Καρυπίδης» που αντιμετωπίζουν άμεσο πρόβλημα επιβίωσης.
Η συλλογή τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών γίνεται στο Στέκι της Λαϊκής Επιτροπής Πολίχνης και του Συλλόγου Γυναικών Πολίχνης
(Μαυρολεύκης 17, περιοχή «παλιό τέρμα», Πολίχνη), την Πέμπτη 6 Απρίλη, τη Δευτέρα 10 Απρίλη και την Τρίτη 11 Απρίλη από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.
Το Σάββατο 8 Απρίλη η συλλογή θα γίνει από τις 10.30 π.μ. έως τη 1.30 μ.μ. στα σκαλάκια του πρώην Δημαρχείου Πολίχνης.
Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Στέκι της Λαϊκής Επιτροπής την Τετάρτη 12 Απρίλη, στις 8 μ.μ.
Πληροφορίες: 2310 608798.
H «Λαική Επιτροπή» υπογραμμίζει:
«Υπάρχουν οικογένειες και παιδιά που δεν έχουν ούτε καν τα στοιχειώδη και χρειάζονται επειγόντως βοήθεια.
Τώρα είναι η ώρα ο αγώνας των εργαζομένων του Καρυπίδη για δουλειά και αξιοπρέπεια να στηριχτεί ακόμα πιο μαζικά, ακόμα πιο αποφασιστικά.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη για γάλατα μακράς διάρκειας, λάδι, παιδικές τροφές, αλλά και πάσης φύσης τρόφιμα μεγάλης διάρκειας ζωής.
Υπενθυμίζουμε ότι στον ίδιο χώρο συλλέγονται καλοδιατηρημένα παιδικά ρούχα και παιχνίδια, για τα οποία υπάρχει επίσης μεγάλη ανάγκη.
Απευθυνόμαστε στην εργατιά, στους μικροεπαγγελματίες, στους συνταξιούχους, στους νέους, στους συλλόγους γονέων, στα σωματεία και τους λέμε: η λαϊκή αλληλεγγύη δεν είναι θέαμα για τα κανάλια, ούτε κίνητρο για φοροαπαλλαγές των μεγάλων αλυσίδων σουπερμάρκετ, δεν μπορεί να είναι αντικείμενο καπηλείας από τον οποιονδήποτε
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ».