Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΠΣΟ:Οι εργαζόμενοι όλου του κόσμου να οργανώσουν την πάλη τους ενάντια στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ και τους συμμάχους τους

Την καταδίκη της για την ιμπεριαλιστική επιδρομή στη Συρία εκφράζει η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία(ΠΣΟ), καλώντας τα ταξικά συνδικάτα, τα μέλη και τους φίλους της ΠΣΟ να δείξουν με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη τους προς το λαό της Συρίας.
«Οι κυβερνήσεις ΗΠΑ, Μεγάλης Βρετανίας και Γαλλίας βομβάρδισαν το λαό της Συρίας, βάζοντας φωτιά στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Με κατασκευασμένα στοιχεία και προσχήματα
θέλουν να ξαναμοιράσουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, τους ενεργειακούς κόμβους και τις σφαίρες επιρροής τους», τονίζει η ΠΣΟ και καλεί «τους εργαζόμενους όλου του κόσμου να οργανώσουν την πάλη τους ενάντια στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ και τους συμμάχους τους, να είναι σε επιφυλακή κόντρα στα σχέδια των κυβερνήσεων των ιμπεριαλιστικών χωρών, που αιματοκυλούν λαούς για την εξασφάλιση των μονοπωλίων που υπηρετούν. Με διεθνισμό και διεθνή αλληλεγγύη να ξεσκεπάσουμε τους ιμπεριαλιστές και τους κινδύνους που γεννούν οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι. Διαβεβαιώνουμε την εργατική τάξη της Συρίας ότι θα σταθούμε δίπλα της».