Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Ξεκινά το 2ο Εργατικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ

Mε κεντρικό σύνθημα «Οργανώνουμε το δικό μας αγώνα! Παίζουμε μπάλα στο δικό μας γήπεδο», ξεκινά το Σάββατο 10 Ιούνη το 2ο Εργατικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικά το φετινό τουρνουά είναι αφιερωμένο στην πάλη κατά του ιμπεριαλιστικού πολέμου, στέλνοντας το μήνυμα «Για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά!». Η εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς έχει αποδείξει ότι η διοργάνωση του ΠΑΜΕ έχει εξελιχθεί σε θεσμό της εργατικής τάξης, της νεολαίας, των λαϊκών στρωμάτων, αποδεικνύοντας τη «δίψα» που υπάρχει για δωρεάν άθληση και δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου.
Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από την πληθώρα συμμετοχών και στη φετινή διοργάνωση, με τις ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή να φτάνουν τις 28, προερχόμενες από χώρους δουλειάς και εργοστάσια, χώρους εκπαίδευσης και κατάρτισης, Λαϊκές Επιτροπές, καθώς και ομάδες από πρωτοβάθμια σωματεία. Επίσης, για μια ακόμα φορά,
ειδική βαρύτητα έχουν οι συμμετοχές των δύο ομάδων από πρόσφυγες. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Σάββατο στο γήπεδο «Παπάφη». 
Ο τρόπος διεξαγωγής του τουρνουά: 7 όμιλοι των 4 ομάδων. Προκρίνονται οι 2 πρώτοι και οι 2 καλύτεροι τρίτοι. Μετά ξεκινά η φάση των νοκ αουτ. 
Πρόγραμμα αγώνων-Αποτελέσματα-Φωτο στη σελίδα: